Maten på Vässarö

På Vässarö vill vi att du ska bli mätt. Vi lagar alltid god mat som passar både stor och liten.

Topplista på omtyckta maträtter

Helstekt fläskkotlett med sås och potatis, pizza, taco, ugnsfalukorv, kycklingfilé med klyftpotatis, hamburgare och en hel del andra maträtter. Middagen avslutas med efterrätt. Hur matsedeln ser ut just när ni kommer till ön har vi inte bestämt ännu men killarna och tjejerna som jobbar i köket ser till att maträtterna tillhör era favoriter.

Mattider på Vässarö

08.00 Frukost
12.00 Lunch
17.00 Middag med efterrätt
Kvällsfika bestämmer ni själva när ni vill äta. Det är förberett i matsalen oavsett om ni vill ha kaffe, the, choklad och mackor eller grilla korv.
Vi kan tyvärr inte servera varm mat på andra tider än ovan. Har ni avresa eller ankomst ett klockslag som krockar med mattiderna byter vi ut er måltid mot ”matsäck”.

Specialkost och allergier

På Vässarö är vi vana vid det mesta vad gäller specialkost och allergier. Detta behöver inte anmälas i förväg. Vi försöker laga så mycket av vår mat från rena råvaror för att underlätta allergier etc.
Ha er önskemål redo när ni kliver på båten till Vässarö som kommer guiderna att intervjua er om vad som behövs. Ibland kan man som förälder vara orolig för sitt barn och självklart är ni då välkomna att ringa och prata med oss.

Specialkost, allergier och intoleranser som Vässarös kökspersonal är vana att hantera:
Ägg- mjölk- och sojaprotein
Laktos- och glutenintolerans
Laktoovo vegetarisk kost
Vegetarisk kost
Kost fri från fläskkött

Vi har tyvärr inte möjlighet att servera koshermat eller om din proteinallergi kräver särskilda kärl vid tillagning.