En typisk dag på Vässarö

Soluppgång med fiske

En typisk dag på Vässarö börjar redan tidigt på morgonen för de som tycker om att fiska. Tillsammans med dina ledare kan ni bege er ner till klipporna och försöka fånga gäddan. Lyckas du med det är du välkommen till köket för att rensa och kanske tillaga över elden ikväll.
Obs! Vi kan tyvärr inte servera varma måltider på andra tider än angivna nedan. Om ni har ankomst eller avresa som inte passar med angivna tider går det bra att beställa alternativt byta ut en måltid på mellanmål/matsäck.

Kl 8 serveras frukost i matsalen.

Vassaro2012-089Därefter är det dags att bege sig ut på Trapperspåret. Förmiddagen spenderas tillsammans med vår ledare i skogen. Ni får se fällor, bestiga broar och berg, öva upp balanssinnet och styrkan i armarna. Det hela avslutas med en linbana högt över vattnet.

Kl 12 serveras lunch i matsalen.

_DSC6750

 

Eftermiddagen ägnar ni till egna aktiviteter. Kanske utmana varandra i hinderbanan, öva er i samarbete i Samarbetsgläntan. Eller varför inte en orientering eller paddling/segling?


Kl 17 är det middag med efterrätt.

302453_10150492357299688_2017178227_nDirekt efter middag öppnar kiosken. Under kvällen är det extra mysigt att bada bastu och ta ett dopp i havet. Kanske avsluta kvällen med korvgrillning över öppen eld eller kanske disco i kapellet.