Tips på finansiering

Finansiering av klassresa.

Vi får ofta höra om skolklasser som har hittat diverse olika fonder att söka pengar från. Det kanske kan vara ett alternativ om ni har svårt att få ihop hela summan. Detta är inget som Vässarö kan hjälpa till med mer än att sprida tipsen vidare.
Om och när ni lyckas få fondbidrag alternativt stipendium – dela gärna med er av det till oss så kanske fler skolklasser kan dra nytta av information.
Maila länkar och tips till lager@scoutkansliet.se
Inkomna tips:

Prins Carl Gustafs Stiftelse
Allmänna arvsfonden
Stockholms stad

Tandborstkungen

Vi erbjuder skolklasser och föreningar ett lätt, trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till klassen eller laget, sälj tandborstar! Våra tandborstar är av det välkända märket Jordan, de håller högsta kvalitet samt är lättsålda. Vi erbjuder även försäljning av barntandborstar, tandkräm och plåster. Även dessa är från välkända märken. Detta är det perfekta sättet att tjäna pengar till klassen, klassresan, klasskassan, skolresan.

Tandborstkungen har sedan 2008 hjälpt skolklasser och föreningar att tjäna pengar genom att sälja tandborstar. Här kan ni läsa mer om hur det fungerar och hur några av våra tidigare kunder tycker att det var att samarbeta med tandborstkungen för att tjäna pengar till sin klassresa.

Work4Dreams

Ett bra sätt att tjäna pengar till föreningen och klassen är att sälja bad- & SPAprodukter. Era kunder kan välja mellan lyxiga handdukar med 2 års garanti, handgjorda doftljus och naturprodukter för bad & SPA. Klassen tjänar hela 70 kr per sålt SPA-paket.

Inga avgifter tillkommer, frakten är gratis och ni behöver inte ligga ute med pengar.

Några säljexempel
• Om ni är 25 st som säljer 12 handdukspaket tjänar ni 21.000 kr
• Om ni är 25 st som säljer 20 handdukspaket tjänar ni 35.000 kr

Gå in på: www.work4dreams.se eller ring 08-502 550 70 så berättar vi mer om hur ni kan tjäna pengar till klassresa, skolresa eller en resa med föreningen.

W4D_logga_270

animation